Yritykset ja yhteisöt

Asiantuntijapalvelut urheilijoille, seuroille ja lajiliitoille

Urheilijat harjoittelevat paljon ja kovalla teholla. Siksi kaikki harjoittelun tuki on tarpeen. Tarjoamme palveluja hyvän harjoittelun tueksi, valmentautumiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn – mutta myös akuuttien vaivojen selvittämiseksi ja hoitamiseksi.

Lääkärimme, testaajamme ja koko muu henkilökuntamme ymmärtää urheilijan elämän erityisvaatimukset, sillä olemme tehneet yhteistyötä pitkään eri urheilun tahojen, kuten Turun Seudun Urheiluakatemian, urheiluseurojen, lajiliittojen, Olympiakomitean jne. kanssa. Haluamme tukea urheilijaa, jotta hän voi harjoitella, kilpailla ja menestyä.

Turun Seudun Urheiluakatemia (TSUA) -yhteistyö

TurunSeudunUrheiluakatemia logo
Paavo Nurmi -keskus vastaa Turun Seudun Urheiluakatemian urheilijoiden terveydenhuoltopalveluista. Tämä sisältää terveystarkastuksia,  sairauksien hoitoa, ravitsemusohjausta, suorituskyvyn testauspalveluja ja opetusta. Omalääkäripalvelu on osa TSUA-yhteistyötä.

Antidoping-toiminta

Paavo Nurmi -keskuksen lääkärit ovat keskeisissä asiantuntijatehtävissä Suomen Antidopingtoimikunnassa. Asiantuntijat tuntevat lääkkeiden erivapaushakemusten teon ja antidopingsäännöstöt. Kannustamme kaikkia urheilutoimijoita sitoutumaan puhtaan urheilun yhteisiin pelisääntöihin.