Aktiiviliikkuja, Kilpaurheilija

Ravitsemusohjaus

Suosittelemme ravitsemusohjausta erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallintaa tai elintapamuutosta hakeville. Ravitsemusohjauksessa selvitetään nykyisen ruokavaliosi laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusasiantuntijalta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet MealLogger-ruokapäiväkirjaan perustuen. Lisäksi saat ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta. Vastaanottoaikaan on hyvä varata noin tunti.

Ravitsemusohjaustapaaminen 90 €

(sis. MealLogger-ruokapäiväkirjan)

Ravitsemusohjaustapaaminen + seuranta 160 €

(sis. MealLogger-ruokapäiväkirjan)

MealLogger-ruokapäiväkirjaa täytetään neljän (4) vuorokauden ajan. Ohjeet MealLogger-sovelluksen käyttöön voit ladata tästä. Tapaamisella ravitsemusterapeutti keskustelee tavoitteitasi tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin.

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta. Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Toimiston puh. 010 3365 102 tai sini.kokkala(a)utu.fi

Toimipaikka

Laura Mierlahti, TtM
Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa B5