Aktiiviliikkuja, Kilpaurheilija

Ravitsemusohjaus

Ravitsemusterapeutin vastaanotto

Suosittelemme ravitsemusterapeutin vastaanottoa erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallintaa tai elintapamuutosta hakeville. Ravitsemusohjauksessa selvitetään nykyisen ruokavaliosi laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusterapeutilta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen. Lisäksi saat ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta. Vastaanottoaikaan on hyvä varata noin tunti.

Ravitsemusohjaus 101 €

Ruokapäiväkirjaa täytetään 3 vrk ajan ja valmis ruokapäiväkirja tuodaan mukana ravitsemusterapeutin vastaanotolle. Ravitsemusterapeutti keskustelee tavoitteitasi tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin.

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta. Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Seuraavia vapaita aikoja ravitsemusohjaukseen voi kysyä syksylle 2018.

Toimiston puh. 010 3365 102 tai sini.nurmi(a)utu.fi

Toimipaikka

Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa B5