Aktiiviliikkuja, Kilpaurheilija

Ravitsemusohjaus

Ravitsemusterapeutin vastaanotto

Suosittelemme ravitsemusterapeutin vastaanottoa erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallintaa tai elintapamuutosta hakeville. Ravitsemusohjauksessa selvitetään nykyisen ruokavaliosi laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusterapeutilta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen joko arvio- tai laskentaperusteisesti. Lisäksi saat ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta. Vastaanottoaikaan on hyvä varata noin tunti.

Valittavanasi on kaksi erilaista palvelua:

Ravitsemusohjaus, perus 101 €
Ruokapäiväkirjaa täytetään 3 vrk ajan ja valmis ruokapäiväkirja tuodaan mukana ravitsemusterapeutin vastaanotolle. Ravitsemusterapeutti keskustelee tavoitteitasi tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin.
Ravitsemusohjaus + laskennallinen analyysi 155 €
Ruokapäiväkirjaa täytetään 4 vrk ajan mahdollisimman tarkasti. Valmis ruokapäiväkirja lähetetään sähköpostilla vähintään viikkoa ennen tapaamista ruokapäiväkirjan tallentajalle (soile.kotilainen(a)utu.fi). Tallentaja on tarvittaessa yhteydessä mahdollisista tarkennuksista. Ravitsemusterapeutti keskustelee kanssasi ruokapäiväkirjan analyysin tuloksista ja saat yksilölliset ohjeet mahdollisten muutosten tekemiseen.

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta. Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Katja Pahkala
Dosentti, erikoistutkija, ravitsemusterapeutti
katja.pahkala(a)utu.fi tai puh. 02-333 7552

Toimipaikka

Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa B5