Aktiiviliikkuja, Arkiliikunnan lisääjä

Kuntotesti STARTTI

Kohderyhmä: Omasta kunnostaan kiinnostuneet, arkiliikuntaa lisäävät, elintapamuutosta suunnittelevat

STARTTI kuntotestipaketti sopii jo liikkuville sekä aikaisemmin vähän liikkuneille nykykunnon kartoitukseen, elintapamuutoksen motivointiin ja kunnon kehityksen seurantaan. Testien ja mittausten yhdistelmä antaa hyvän kuvan fyysisestä suorituskyvystä ja terveydentilasta. Testit on helppo toteuttaa myös pienryhmälle, esim. 3-5 henkilölle samanaikaisesti.

Peruspaketti 71 €

  • alkukysely ja –mittaukset, suullinen ja kirjallinen testipalaute
  • kestävyyskunnon submaksimaalinen testi polkupyöräergometrillä

Kuntotestiä täydentämään:

  • STARTTI PLUS: lihaskuntotesti + 28 €
  • STARTTI EXTRA: kehonkoostumuksen mittaus +16 €
  • STARTTI PREMIUM: verikokeet (pieni verenkuva, kolesteroli, verensokeri) + 40 €

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n lukuun ottamatta laboratoriopalveluja.

Berrie-tarjous!

Kun varaat STARTTI-kuntotestipaketin (normaalihintainen Plus Extra -tason testi), saat Robert’s Berrie -juoman kaupan päälle (norm. 2€/kpl)! Valittavanasi viisi eri makua.

Elokuun ryhmätestitarjous

Nyt kimpassa kuntotestiin! Elokuun etuna STARTTI-testipaketti (Plus Extra -taso) ryhmälle vain 60€/hlö (norm. 115€ yksilötestinä). Testi toteutetaan samanaikaisesti 4-5 henkilölle, kesto palautteineen noin 2,5 tuntia. Kerää siis oma kaveri-, työ- tai vaikka harrastusporukka kasaan ja lähtekää yhdessä kuntotestiin! Lisätiedot ja varaukset, puh. 010 3365 100.

(Varaus koodilla ”SUPERELO”. Etuhinta koskee 6. – 31.8.2018 ajalle varattuja ryhmätestejä, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Hinnat sis. voimassaolevan alv:n.)

Seurantatesti -20%

Hanki alku- ja seurantatesti samalla kertaa, saat seurantatestin 20 % edullisemmin. Alennus myönnetään STARTTI- tai AKTIIVI-testin normaalihinnasta, tarjous on henkilökohtainen. Seurantatesti on tehtävä 12 kk kuluessa ensimmäisestä testistä.

Myös ryhmätestimahdollisuus!

Kokoa oma testiporukka ja säästä! Kun suunnittelette kuntotestiin tuloa – pienemmällä tai suuremmalla ryhmällä – pyytäkää tarjous. Huomioimme ryhmän koon hinnoittelussa. Ryhmätestaus soveltuu hyvin esim. yrityksille, yhteisöille tai treeniporukoille. Kysy lisää, puh. 010 3365 100.

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhässä peruutetut tai peruuttamattomat palvelut.