Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan työkyky heikkenee jo ennen varsinaista keski-ikää, jos esimerkiksi elintavat eivät ole kohdallaan. Tutkimuksen tulosten valossa erityisen tärkeitä työkyvyn ylläpitämisessä ovat hyvä terveys, kohtuulliset elintavat, normaalipainoisuus, myönteinen suhde työtä kohtaan ja työkykyä tukevat työolot. (Lähde: Työterveyslaitoksen tutkimus nro 111252, www.tsr.fi)

PNK:lla on pitkä kokemus työyhteisöjen ja organisaatioiden työhyvinvoinnin ylläpitämisestä ja kasvattamisesta. Yhdistelmä tutkittua tietoa, käytännönläheistä ja innostavaa testausta, mittausta sekä ohjausta on kannustava lisä työyhteisön yhdessä tekemisen ja jaksamisen parantamiseksi.

Me autamme työyhteisöänne tunnistamaan terveyden ja hyvinvointinne kannalta tärkeimmät asiat ja niiden mahdolliset parannuskohteet sekä löytämään niihin teille parhaiten sopivat ratkaisut. Suunnittelemme työhyvinvointipalvelujen kokonaisuudet niin, että ne tukevat sekä yksilön että työyhteisön hyvinvointia.

Toteutamme palvelukokonaisuuksia kolmella eri tasolla: Perusteet, Noste ja Kokonaisuus.

PERUSTEET – opi ja motivoidu

Palvelut, jotka lisäävät yksilön ja työyhteisön ymmärrystä hyvinvoinnin perusteista ja jotka tukevat työssä jaksamista. Yksittäin tai jaksottaen. Valitse tähän hetkeen parhaiten organisaatiollesi sopivat palvelut:

  • Innostavat asiantuntijaluennot – vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi
  • Kuntotestit ja mittaukset – kannustusta liikkumaan ja pitämään itsestä parempaa huolta
  • Uusien liikuntamuotojen kokeilu – yhdessä tekemistä ja motivaatiota aktiiviseen elämäntapaan

NOSTE – ymmärrä ja vahvista

Yhdistelmä erilaisia PERUSTEET-palveluja: asiantuntijaluentoja, ohjattuja liikuntalajeja ja kuntotestejä. Kasvata työntekijän ja -yhteisön voimavaroja, jaksamista ja työintoa. Kokoa toimiva yhdistelmä yksittäisen työhyvinvointipäivän tai –tapahtuman sisällöksi tai nousujohteinen ohjelma säännöllisin väliajoin toteutettavaksi. Voit liittää mukaan seurantaa sekä motivoivat, sähköiset terveyden ja hyvinvoinnin tiedotteet.

KOKONAISUUS – kehity ja hallitse

Työssä jaksamisen strateginen kehittäminen on osa yrityskulttuuria, joka motivoi sekä yksilöä että työyhteisöä. KOKONAISUUS-taso koostuu kurssimuotoisista tapaamisista sekä valmennuksista yhdistäen PERUSTEET– ja NOSTE–tasojen palveluja yrityksen tarpeiden mukaan, yhdessä johdon sekä henkilöstön kanssa kehittäen. Jaa tietoa ja osaamista johdonmukaisesti, paranna työntekijöiden hyvinvointia – ja samalla yrityksen tulosta.

Kaikissa PNK:n työssä jaksamisen palveluissa sovelletaan kehittämäämme Hyvinvoinnin Akatemian periaatteita – moniammatillisuus, kannustavuus, pysyvyys.

Lisätietoa, tilaukset ja tarjouspyynnöt:

puh. 010 3365 100 tai yhteydenottolomakkeella

Esimerkkejä työhyvinvointipäivän toteutuksesta

Asiakkaan kokemuksia palveluista:
Turun hätäkeskus
Varsinais-Suomen pelastuslaitos