TUNNELMIA UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄN ETKOILTA

Torstaina 10.5. vietetty Unelmien liikuntapäivä starttasi Paavo Nurmi -keskuksen osalta jo keskiviikkona etkoilla Turun Aurajoen rannassa. Keli oli keskiviikkona mitä mainioin ja lämpöä päälle 20 astetta! Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja Kirjastosillan tuntumassa ihmisvilinä oli melkoinen. Noin kello kolmen aikoihin iltapäivällä fysioterapiaopiskelijat Roni, sekä hollantilainen vaihto-opiskelijamme Marijke olivat valmiina toimimaan patsasteluneuvojina.

Moni ohikulkija osoitti kiinnostusta pistettämme kohtaan ja kyselyjä tuli paljon. Samaan aikaan monilla oli kova kiire muualle ja nopeasti polkevia pyöräilijöitä suhisi ristiin rastiin Kirjastosiltaa ja Läntistä Rantakatua pitkin. Enemmän aikaa omaavat nappasivatkin kartat mukaansa ja lähtivät metsästämään patsaita Aurajoen rannoilta kuvattavaksi.

Tuon muutaman tunnin ajan, kun patsaskarttoja jaoimme, saimme nähdä monia selfieitä ja patsaskuvia. Muutamat innostuivat patsastelusta niin, että kuvattuja patsaita kertyi kymmenkunta per henkilö, hienoa! Kesäpäivää pisteemme lähistöllä viettäneet kaverukset huomasivat, kuinka jokainen patsastelija sai lahjaksi kosketusnäytön pyyhkijän ja täten kaveruksetkin halusivat itselleen PNK:n pyyhkijän. Tuumasta toimeen ja kaverukset lähtivät patsaan metsästykseen 😊

– Roni ja Marijke