Firstbeat Life – yrityksille

FIRSTBEAT LIFE – UUSI TAPA JOHTAA TYÖKYKYÄ

Paavo Nurmi -keskus tarjoaa FIRSTBEAT LIFE -valmennuksen avulla yritysten työntekijöille edistyksellisimmän teknologian stressin ja palautumisen hallintaan. PNK:n tarjonnassa FIRSTBEAT LIFE täydentää työhyvinvointipalveluja, jotka perustuvat tutkittuun tietoon. Autamme asiantuntevalla hyvinvointivalmennuksella työyhteisöä tunnistamaan terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeimmät asiat ja niiden mahdolliset parannuskohteet sekä löytämään niihin parhaiten sopivat ratkaisut. Suunnittelemme työhyvinvointipalvelujen kokonaisuudet niin, että ne tukevat sekä yksilön että työyhteisön hyvinvointia – suunnitelmallisesti ja pitkällä aikavälillä.

FIRSTBEAT LIFE edistää erityisesti työyhteisöjen ja työntekijöiden terveyttä. Erittäin tarkan mittausdatan pohjalta palvelu ohjaa yksilöllisesti kohti terveellisiä elintapoja ja auttaa yritystä työkykyriskien hallinnassa.

Firstbeat Life –palvelu sisältää:

 • Yksilöllinen mittaus ja ohjaus – myös työkykyriskien tunnistus
 • Yritys- ja ryhmäraportit kuukausittain
 • Henkilöstön hyvinvoinnin seuranta
 • Mahdollisten riskien tunnistus ja ennaltaehkäisy
 • Dataa työkykyjohtamisen tueksi
 • Toimenpiteiden tulosten seuranta
 • Mittalaite (itselle jäävä mittalaite kotiin toimitettuna)
 • Elektrodit (n. 30 kpl / 3 kk kotiin toimitettuna)
 • 3/6/12 kk mobiilisovelluksen lisenssi valmennuksen ajalle
 • Rajoittamattoman määrän 1-5 vrk mittauksia
 • Reaaliaikaiset mittaustulokset kännykkään
 • Terveydenhuoltoalan ammattilaisen antama valmennuspalaute mittaustulosten pohjalta lisenssikauden ensimmäisen ja viimeisin mittauksen jälkeen
 • Yhteydenpito asiantuntijan kanssa valmennuksen ajan

Firstbeat Life –yritysraportointi

Johtavan hyvinvointiteknologian avulla perehdyt pitkän aikavälin trendeihin ja ryhmätason tuloksiin. Saat arvokasta tietoa kehittämistyön vaikutuksista ja tietoa mahdollisten työkykyriskien ennakointiin. Yritysyhteenveto näyttää mm. työkyvyttömyysriskissä olevien määrän, työtyytyväisyyden sekä Firstbeat Life–käyttöaktiivisuuden.

Avaintulokset sisältävät yksityiskohtaisemmat tulokset henkilöstön stressin ja palautumisen tasapainosta, unesta, fyysisestä aktiivisuudesta ja koetusta hyvinvoinnista. Firstbeat Life –trendit kertovat miten henkilöstön hyvinvointi, työkykyriskissä olevien määrä, työtyytyväisyys sekä koettu hyvinvointi kehittyvät pitkällä aikavälillä. Ryhmäraportit näyttävät ryhmäkohtaiset mittaustulokset ja hyvinvoinnin kehityksen sekä mahdollistaa vertailun eri ryhmien välillä. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:
• 3kk 380€/hlö
• 6kk 441€/hlö
• 12kk 562€/hlö
Hinnoissa on alv 0 %.

Yritys tai työntekijä voi hankkia myös lisävalmennuksia. Yrityshinta on 48,39€/30 min (alv 0 %). Työntekijälle lisävalmennushinta on 60€/30 min. valmennus (sis. alv 24 %).
Yritys tai työntekijä voi valmennuksen jälkeen jatkaa pelkän Firstbeat Life- palvelun ja sovelluksen käyttöä ilman valmennusta. Yrityshinta on 24,19€/kk (alv 0 %) ja työntekijähinta 30€/kk (sis. alv 24 %)

Firstbeat Life – Tietosi ovat turvassa
Työntekijöiden tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat meille erittäin tärkeitä. Työnantajat saavat vain anonyymia dataa ryhmätasolla. Tiedot on suojattu GDPR –vaatimusten mukaisesti ja ovat ulkopuolisen asiantuntijan auditoimat. Firstbeat Life –yritysraporteilla on vain anonyymia ryhmädataa (min. 7 hlöä).
Työnantaja ei koskaan näe työntekijän henkilökohtaista dataa. Ulkopuolinen toimija (esim. työterveys) näkee työntekijän henkilökohtaisen datan vain työntekijän erillisellä luvalla. Työntekijällä on pääsy omaan dataansa ja oikeus pyytää sen poistamista. Anonyymia ryhmädataa voidaan käyttää tutkimus- ja kehitystarkoituksiin (esim. viitearvot ja tilastot)
PNK vastaa omalta osaltaan tietosuojasta ja yksityisyyden suojasta https://www.pnk.fi/rekisteriseloste/

Lisätietoja: https://www.firstbeat.com/fi/tyo-ja-hyvinvointi/firstbeat-life-tyohyvinvointi/

PNK on terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisorganisaatio, joka voi auttaa selvittämään väsymyksen ja jaksamisvaikeuksien syitä. Apunasi ovat alueen tarkimmat ja kaikille kuntotasoille sopivat suorituskyvyn – ja kehonkoostumuksen mittaukset, physiotrainer -palvelut, ravitsemusohjaus, lääkärin vastaanotto ja laboratoriotutkimukset sekä henkilökohtaiset valmennukset. Uusimpana tuotteena on FIRSTBEAT LIFE, jonka avulla selvitetään stressin, unen ja palautumisen tasoja.