Yritykset ja yhteisöt

Asiantuntijapalvelut urheilijoille, seuroille ja lajiliitoille

Tarjoamme palveluja hyvän harjoittelun tueksi, valmentautumiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn – mutta myös akuuttien vaivojen selvittämiseksi ja hoitamiseksi.

Meiltä saat asiantuntevaa osaamista ja tarkkaa tietoa tavoitteellisen harjoittelun tueksi myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana. Lue lisää >> 

Lääkärimme, testaajamme ja muu henkilökuntamme ymmärtävät urheilijan elämän erityisvaatimukset, sillä olemme tehneet yhteistyötä pitkään eri urheilun tahojen, kuten Turun Seudun Urheiluakatemian, urheiluseurojen, lajiliittojen, Olympiakomitean jne. kanssa. Haluamme tukea urheilijaa, jotta hän voi harjoitella, kilpailla ja menestyä.

Turun Seudun Urheiluakatemia (TSUA) -yhteistyö


Paavo Nurmi -keskus vastaa Turun Seudun Urheiluakatemian urheilijoiden terveydenhuoltopalveluista. Tämä sisältää terveystarkastuksia,  sairauksien hoitoa, ravitsemusohjausta, suorituskyvyn testauspalveluja ja opetusta. Omalääkäripalvelu on osa TSUA-yhteistyötä.

Antidoping-toiminta

Paavo Nurmi -keskuksen lääkärit ovat keskeisissä asiantuntijatehtävissä SUEK:ssa (Suomen urheilun eettinen keskus). Asiantuntijat tuntevat lääkkeiden erivapaushakemusten teon ja antidopingsäännöstöt. Kannustamme kaikkia urheilutoimijoita sitoutumaan puhtaan urheilun yhteisiin pelisääntöihin.