Kilpaurheilija

Laboratoriopalvelut

PNK:n asiakkaana pääset nopeasti ja vaivattomasti laboratoriotutkimuksiin myös ilman lähetettä. Laboratoriossamme otettavista verinäytteistä voidaan analysoida yleisimmät laboratoriokokeet. Jos tulet laboratoriokokeisiin ilman lääkärin lähetettä, kuluista ei voida maksaa Kela-korvausta.

Kilpaurheilijoille suosittelemme säännöllisesti otettavaksi perusverenkuvaa (PVK+T) ja ferritiiniä, joka kertoo elimistön rautavarastosta tarkemmin kuin pelkkä hemoglobiiniarvo. Ennen laboratorioon tuloa on hyvä tutustua valmistautumisohjeisiin. Esimerkiksi paastoa vaativissa tutkimuksissa tulee olla syömättä 10-12 tuntia ennen näytteenottoa.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Toimiston puh. 010 3365 102

Toimipaikka

Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa A2.

Laboratoriotila sijaitsee Medisiina-rakennuksen C-siiven 3. kerroksessa.

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 102) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!