Aktiiviliikkuja, Kilpaurheilija

Liikuntalääkärin vastaanotto

Liikuntalääketieteen erikoislääkärimme hallitsevat liikunnan ja urheilun erityispiirteet niin terveydessä kuin sairaudessa. Liikuntalääkärimme palvelevat kaikenkuntoisia ja -ikäisiä liikkujia peruskuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Teemme myös ennaltaehkäisevää työtä mm. urheilijoiden terveystarkastusten avulla.

Etävastaanotto:

Lääkärin etävastaanotto on suojatun videoyhteyden kautta järjestettävä potilasvastaanotto. Sen hinta on sama kuin normaalilla vastaanotolla. Ajanvaraus numerosta 010 3365 102, ilmoitathan varauksen yhteydessä varaavasi aikaa etävastaanotolle.

Näin liityt etävastaanottoon:

  • Varmista, että tietokoneessasi/puhelimessasi/tabletissasi on käytössä mikrofoni ja kamera sekä niiden käyttö on sallittu perusasetuksissa.
  • Mene Liikuntalääketiede Suomi -sivuille hieman ennen sinulle varattua etävastaanottoaikaa. Suositeltavat selaimet ovat Chrome, Firefox tai Opera.
  • Klikkaa etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvää sinistä  virtuaalivastaanotto -painiketta, jolloin vastaanottosivu aukeaa.  Mobiilissa klikkaa oikeasta yläreunasta kolmea viivaa, jolloin valikko aukeaa. Virtuaalivastaanotto on luettelossa viimeisenä.
  • Kirjoita koko nimesi tyhjään ruutuun ja klikkaa vastaanottavan lääkärin kohdalla olevaa vihreää luurin kuvaa.
  • Tarvittaessa hyväksy kameran ja mikrofonin käyttö (ponnahdusikkuna), jotta yhteys voidaan avata.
  • Lääkärin hyväksyttyä soittosi kuva- ja ääniyhteys aukeaa ja vastaanotto voi alkaa.
  • Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja Kela-kortti vastaanoton alussa.

Vastaanottavat lääkärit:

  • LT Harri Helajärvi, liikuntalääketieteen erikoislääkäri
  • LL Paula Poikonen, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Toimisto puh. 010 3365 102 tai paivi.pihlava@utu.fi

Toimipaikka:

Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa A2.

Vastaanotto- ja laboratoriotila sijaitsee Medisiina-rakennuksen C-siiven 3. kerroksessa.

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 102) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!