Aktiiviliikkuja, Kilpaurheilija

Ravitsemusohjaus

Suosittelemme ravitsemusohjausta erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallinnan tai elintapamuutoksen tueksi. Ravitsemusohjauksessa selvitetään nykyisen ruokavaliosi laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusasiantuntijalta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet MealLogger-ruokapäiväkirjaan perustuen. Lisäksi saat ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta. Vastaanottoaikaan on hyvä varata noin tunti (InBody-mittauksen kanssa noin 75 min).

Ravitsemusohjaustapaaminen 90 €

(sis. MealLogger-ruokapäiväkirjan)

Ravitsemusohjaustapaaminen + seuranta 160 €

(sis. MealLogger-ruokapäiväkirjan)

MealLogger-ruokapäiväkirjaa täytetään neljän (4) vuorokauden ajan. Tapaamisella ravitsemusterapeutti keskustelee tavoitteitasi tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin.
Ohjeet MealLogger-sovelluksen lataamiseen ja käyttöön saat ajanvarauksen yhteydessä sähköpostitse.

InBody -kehonkoostumuksen mittaus ohjaustapaamisen yhteydessä 16 €

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta. Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Toimiston puh. 010 3365 102

Vastaanottoaikoja ravitsemusohjaukseen löytyy pääasiassa joka toinen perjantai klo 9-14 välille.

Toimipaikka

Laura Mierlahti, TtM
Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee väliaikaisesti Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa A2.

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 102) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!