Laboratoriopalvelut

Pidä itsestäsi huolta ja varmista, että olet oikealla tiellä. Tunne kuntotasosi ja tiedä kehosi terveydentila – näin pääset tavoitteeseesi!

Paavo Nurmi -keskuksen asiakkaana pääset nopeasti ja vaivattomasti laboratoriotutkimuksiin, myös ilman lääkärin lähetettä. Laboratoriossamme otettavista verinäytteistä voidaan analysoida yleisimmät laboratoriokokeet. Huomioithan, että jos tulet laboratoriokokeisiin ilman lääkärin lähetettä, kuluista ei voida maksaa Kela-korvausta.

Voit tilata yksittäisiä laboratoriotutkimuksia, tai valita valmiiksi koostuista laboratoriopaketeista juuri sinulle sopivan. PNK:n laboratoriotutkimuspaketit on suunniteltu selvittämään eri terveyden osa-alueita ja täyttämään eri ikäisten asiakkaiden tarpeita. Esimerkiksi aktiiviliikkujille, elämäntapamuutosta tarvitseville, tai erityisten oireiden selvittelyyn. Pakettiratkaisut ovat harkitusti koottuja ja aina edullisempia kuin erikseen ostetut tutkimukset. Etkä jää koskaan tulostesi kanssa yksin! Saat tulokset sähköisesti salattuna viestinä ja PNK:n liikuntaan ja hyvinvointiin perehtyneen lääkärin arvion tutkimustuloksista.

Tutkimuspaketit

Urheilijoille suosittelemme säännöllisesti otettavaksi perusverenkuvaa (PVK+T) ja ferritiiniä, joka kertoo elimistön rautavarastosta tarkemmin kuin pelkkä hemoglobiiniarvo.

Ennen laboratorioon tuloa on hyvä tutustua valmistautumisohjeisiin. Esimerkiksi paastoa vaativissa tutkimuksissa tulee olla syömättä 10-12 tuntia ennen näytteenottoa.

Toimipaikka

Paavo Nurmi -keskus
Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Vastaanotto- ja laboratoriotila sijaitsee osoitteessa Kiinamyllynkatu 10, Medisiina B-rakennuksen 1. kerroksessa. Huoneen numero B125.