Ravitsemusohjaus

Ravitsemusohjaus sopii erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallinnan tai elintapamuutoksen tueksi. Ravitsemusohjauksessa yhdessä ravintovalmentajan kanssa selvitetään nykyisen ruokavalion laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusasiantuntijalta saa yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen, lisäksi ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta.

Ravitsemusohjaus ravintovalmentajan kanssa toteutetaan joko etäyhteyden välityksellä tai paikan päällä Paavo Nurmi -keskuksessa. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa noin tunti. Ohjaukseen on mahdollista saada myös seurantatapaamisia, jotka ovat kestoltaan on noin 45 min.

Ravitsemusohjaus 119 €
Seurantatapaaminen 89 €

Ennen ohjaukseen tuloa, ruokapäiväkirjaa täytetään kolmen (3) vuorokauden ajan, sisältäen yhden viikonlopun päivän. Tapaamisella ravintovalmentaja keskustelee tavoitteita tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin laadulliseen arvioon pohjautuen.

Ohjeet ruokapäiväkirjan käyttöön saat ajanvarauksen yhteydessä sähköpostitse.

Esimerkkikuva ruokapäiväkirjasta

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta.

Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Toimipaikka

Paavo Nurmi -keskus
Urheilututkimusasema
Maija Ristimäki
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Urheilututkimusasema sijaitsee väliaikaisesti Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Medisiina (T30) rakennuksessa, kerroksessa A2.