Ravitsemuspalvelut

Ravitsemusterapeutin vastaanotto sopii erityisesti aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä painonhallinnan tai elintapamuutoksen tueksi. Vastaanotolla yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa selvitetään nykyisen ruokavalion laatu ja kartoitetaan mahdolliset muutostarpeet. Ravitsemusterapeutilta saat yksilölliset ja käytännönläheiset ravitsemusohjeet ruokapäiväkirjaan perustuen, lisäksi ajantasaista ja tutkittua tietoa hyvästä ravitsemuksesta.

Ravitsemusterapeutin vastaanotto toteutetaan joko etäyhteyden välityksellä tai paikan päällä Paavo Nurmi -keskuksessa. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa noin tunti. Ohjaukseen on mahdollista saada myös seurantatapaamisia, jotka ovat kestoltaan on noin 45 min.

Ennen ohjaukseen tuloa, ruokapäiväkirjaa täytetään kolmen (3) vuorokauden ajan, sisältäen yhden viikonlopun päivän. Tapaamisella ravitsemusterapeutti keskustelee tavoitteita tukevasta ruokavaliosta ja antaa käytännönläheisiä ohjeita mahdollisiin muutoksiin laadulliseen arvioon pohjautuen.

Esimerkkikuva ruokapäiväkirjasta

Ravitsemusvalmennus urheilijoille

Urheilijan ravitsemusohjauksessa ravitsemusasioita tarkastellaan erityisesti urheiluharjoittelun vaatimusten näkökulmasta.

Jos olet Turun Seudun Urheiluakatemian urheilija, lue ravitsemusvalmennuksen palveluista lisää TSUA:n kotisivuilta.

Toimipaikka

Paavo Nurmi -keskus
Urheilututkimusasema
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku