Firstbeat Life

PAAVO NURMI –KESKUKSEN PALVELUTARJONTA TÄYDENTYY

Paavo Nurmi -keskus on ottanut käyttöön uuden FIRSTBEAT LIFETM -tuotteen. Se on tunnetun, perinteisen Firstbeat hyvinvointianalyysin paranneltu, modernimpi versio. Opi tunnistamaan palautumistasi heikentäviä ja tukevia asioita, ja suoriudut työstä, arjesta ja liikunnasta entistä paremmin. Lisenssit, rajoittamaton määrä mittauksia ja mobiilisovellus antavat mahdollisuuden seurata stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta aiempaakin paremmin ja nopeammin.

FIRSTBEAT LIFE on apu kilpaurheilijoille, aktiiviliikkujille, työyhteisöille – kenelle tahansa itsestään huolta pitävälle. Voit valita 3, 9 tai 12 kk:n lisenssin, joka sisältää aina asiantuntijoidemme antaman valmennuspalautteen mittaustulosten pohjalta. PNK:ssa henkilökohtaisen FIRSTBEAT LIFE -valmennuksen antaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

Lue lisää FIRSTBEAT LIFEsta ja sen teknisestä toteutuksesta täältä.

FIRSTBEAT LIFE TYÖYHTEISÖILLE

Ihmiset kamppailevat yhä enemmän stressin ja palautumisen tasapainon kanssa. Työelämässä terveysongelmat ja -kustannukset ovat nousussa. Sairauspoissaoloista aiheutuva menetetyn työpanoksen kustannus on noin 3,4 miljardia euroa, yhtä palkansaajaa kohden summa on noin 1 590 €. Ennakoivan tuen tarve on suuri. 

Paavo Nurmi -keskus vastaa haasteeseen ja tarjoaa FIRSTBEAT LIFE -valmennuksen avulla työntekijöille edistyksellisimmän teknologian stressin ja palautumisen hallintaan. FIRSTBEAT LIFEn avulla tuemme työntekijän henkilökohtaista jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla.

FIRSTBEAT LIFE edistää erityisesti työyhteisöjen ja työntekijöiden terveyttä. Erittäin tarkan mittausdatan pohjalta palvelu ohjaa yksilöllisesti kohti terveellisiä elintapoja ja auttaa yritystä työkykyriskien hallinnassa.

Lue lisää FIRSTBEAT LIFEsta työyhteisöissä täältä.

FIRSTBEAT LIFE YKSILÖILLE

Joskus tuntuu, ettei jaksa. Taustalla voi olla hyvinkin erilaisia syitä: heikko fyysinen kunto, liian vähäinen tai huonolaatuinen ravitsemus, ylipaino, riittämätön uni ja palautuminen tai sairaus. Arjen jaksaminen sekä stressin ja palautumisen hallinta heijastuvat myös elämänlaatuun, terveyteen ja suorituskykyyn. PNK:n tarjoama FIRSTBEAT LIFE -hyvinvointivalmennus antaa mahdollisuuden tunnistaa omaa lepoa, palautumista tukevia ja niitä heikentäviä asioita, sekä löytämään uusia tapoja vaikuttaa niihin. Kaikkien tutkimuksien ja mittauksien pohjalta valmennuksen antaa PNK:ssa aina terveydenhuollon ammattilainen.

Lue lisää FIRSTBEAT LIFEsta yksilöille täältä.

FIRSTBEAT LIFE KILPAURHEILIJOILLE JA AKTIIVILIIKKUJILLE

Hyvä palautuminen on harjoittelun ja riittävän ravitsemuksen ohella erittäin tärkeää. Riittämätön lepo ja palautuminen vievät tehoa harjoittelusta, etkä enää hyödy optimaalisesti siihen panostetusta ajasta. 

PNK:n tarjoama FIRSTBEAT LIFE -mittaus auttaa ymmärtämään, miten parhaiten optimoit harjoittelun, palautumisen ja suorituskyvyn. Pidempikestoisen FIRSTBEAT LIFE -mittauksen ja terveydenhuollon ammattilaisen antaman valmennuspalautteen avulla voit varmistaa harjoittelun tehon ja kehittää sitä tukevaa lepoa ja palautumista. Voit myös halutessasi yhdistää FIRSTBEAT LIFE -mittauksen suorituskyvyn testaukseen, ravitsemusohjaukseen tai urheilupsykologin palveluun eikä paremman tulostason saavuttaminen ei jää vain haaveeksi.

Lue lisää FIRSTBEAT LIFEn käytöstä harjoittelun tukena täältä.

Lisätietoja

Outi Rautalin
fysioterapeutti (YAMK), asiakasvastaava
p. 010 3365101
outi.rautalin@utu.fi