Arkiliikunnan lisääjä

Hyvä ikä -testipaketti

Kohderyhmä: Testipaketti on suunniteltu noin 60 -vuotiaille ja vanhemmille omasta kunnostaan kiinnostuneille ja elintapamuutosta suunnitteleville.

Testit voidaan toteuttaa yksilölle tai pienryhmälle (3 – 5 henkilöä kerralla). Testipaketti antaa tietoa omasta suorituskyvystä ja herättelee ajatuksia omaan hyvinvointiin liittyvistä valinnoista. Testit sopivat jo liikkuville sekä aikaisemmin vähän liikkuneille nykykunnon kartoitukseen, elintapamuutoksen motivointiin ja kunnon kehityksen seurantaan.

Testipakettiin sisältyy alkukysely ja -mittaukset, aerobisen kunnon testi (voit valita joko polkupyöräergometritestin tai leposyketestin), lihaskunto-, liikkuvuus- ja tasapainotestit sekä suullinen ja kirjallinen testipalaute.

Peruspaketti leposykemittauksella alk. 45 €

  • ryhmälle (3 – 5 hlö) 45 €/hlö
  • yksilötestinä 80 €

Peruspaketti polkupyöräergometritestillä alk. 60 €

  • ryhmälle (3 – 5 hlö) 60 €/hlö
  • yksilötestinä 105 €

Testipakettia täydentämään:

  • InBody -kehonkoostumuksen mittaus +16 €
  • verikokeet (pieni verenkuva, kolesteroli, verensokeri) + 40 €
  • Ravitsemusohjaus 90 €

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n lukuun ottamatta laboratoriopalveluja.

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!