Aktiiviliikkuja, Arkiliikunnan lisääjä, Kilpaurheilija

Kuntotesti AKTIIVI

Kohderyhmä: Kaikille jo liikunnallisen elämäntavan omaaville

”Teette hyvää työtä ja varsinkin testi aktiivikuntoilijalle on todella antoisa. Tärkeää on liikkua oikein ja tavoitteellisesti.”

AKTIIVI kuntotestipaketti sopii jo liikunnallisen elämäntavan omaaville ja aktiiviliikkujille nykykunnon testaukseen ja tehokkaan harjoittelun tukemiseen. Tulokset lisäävät harjoittelun tarkkuutta maitohappomääritysten ja henkilökohtaisten rasitustasojen määrittelyn avulla.

Peruspaketti 155 €

  • alkukysely ja –mittaukset, suullinen ja kirjallinen testipalaute
  • lajinmukainen, maksimaalinen kestävyyskunnon mittaus maitohappomäärityksin

Kuntotestiä täydentämään:

Seurantatesti -20%

Hanki alku- ja seurantatesti samalla kertaa, saat seurantatestin 20 % edullisemmin. Alennus myönnetään STARTTI- tai AKTIIVI-testin normaalihinnasta, tarjous on henkilökohtainen. Seurantatesti on tehtävä 12 kk kuluessa ensimmäisestä testistä.

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n lukuun ottamatta laboratorio- ja lääkäripalveluja.

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!