Aktiiviliikkuja, Arkiliikunnan lisääjä

Kuntotesti STARTTI

Kohderyhmä: Omasta kunnostaan kiinnostuneet, arkiliikuntaa lisäävät, elintapamuutosta suunnittelevat

STARTTI kuntotestipaketti sopii jo liikkuville sekä aikaisemmin vähän liikkuneille nykykunnon kartoitukseen, elintapamuutoksen motivointiin ja kunnon kehityksen seurantaan. Testien ja mittausten yhdistelmä antaa hyvän kuvan fyysisestä suorituskyvystä ja terveydentilasta. Testit on helppo toteuttaa myös pienryhmälle, esim. 3-5 henkilölle samanaikaisesti.

Peruspaketti 75 €

  • alkukysely ja –mittaukset, suullinen ja kirjallinen testipalaute
  • kestävyyskunnon submaksimaalinen testi polkupyöräergometrillä

Kuntotestiä täydentämään:

  • STARTTI PLUS: lihaskuntotesti + 28 €
  • STARTTI EXTRA: kehonkoostumuksen mittaus +16 €
  • STARTTI PREMIUM: verikokeet (pieni verenkuva, kolesteroli, verensokeri) + 40 €
  • Ravitsemusohjaus 90 €

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n lukuun ottamatta laboratoriopalveluja.

Kesäetu 2019

STARTTI-kuntotestipaketti

  • ryhmätestinä 70 /hlö (tehdään samanaikaisesti 4-5 hlö:lle)
  • yksilötestinä 95 /hlö  (norm. 119€)

Testipakettiin sisältyy alkukysely ja –mittaukset, polkupyöräergometritesti, lihaskuntotestit ja InBody -kehonkoostumuksen mittaus. Kesto palautteineen noin 2 tuntia, yksilötestinä 1,5 tuntia.

Varaa aikasi pian, etuhintaisia testipaketteja myynnissä vain rajoitettu määrä!
Ajanvaraus: puh. 010 3365 100

Etuhinta koskee 27.5.-28.6.2019  ja 29.7.-30.8.2019 ajalle varattuja testejä (ei arkipyhinä). Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Hinnat sis. voimassa olevan alv:n.

Seurantatesti -20%

Hanki alku- ja seurantatesti samalla kertaa, saat seurantatestin 20 % edullisemmin. Alennus myönnetään STARTTI- tai AKTIIVI-testin normaalihinnasta, tarjous on henkilökohtainen. Seurantatesti on tehtävä 12 kk kuluessa ensimmäisestä testistä.

Myös ryhmätestimahdollisuus!

Kokoa oma testiporukka ja säästä! Kun suunnittelette kuntotestiin tuloa – pienemmällä tai suuremmalla ryhmällä – pyytäkää tarjous. Huomioimme ryhmän koon hinnoittelussa. Ryhmätestaus soveltuu hyvin esim. yrityksille, yhteisöille tai treeniporukoille. Kysy lisää, puh. 010 3365 100.

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhässä peruutetut tai peruuttamattomat palvelut.