Aktiiviliikkuja, Arkiliikunnan lisääjä

Kuntotesti STARTTI

Kohderyhmä: Omasta kunnostaan kiinnostuneet, arkiliikuntaa lisäävät, elintapamuutosta suunnittelevat

”Suullinen palaute oli todella hyvää ja ymmärrettävää. Testaaja kertoi, mihin kannattaa kiinnittää huomiota ja mikä jo sujuu hyvin. Alan asiantuntemus todella näkyy”

STARTTI kuntotestipaketti sopii aikaisemmin vähän liikkuneille ja jo liikkuville nykykunnon kartoitukseen, elintapamuutoksen motivointiin ja kunnon kehityksen seurantaan. Testien ja mittausten yhdistelmä antaa hyvän kuvan fyysisestä suorituskyvystä ja terveydentilasta. Testit on helppo toteuttaa myös pienryhmälle (esim. 3-5 hlö) samanaikaisesti.

Peruspaketti 78 €

  • alkukysely ja –mittaukset, suullinen ja kirjallinen testipalaute
  • kestävyyskunnon submaksimaalinen testi polkupyöräergometrillä

Kuntotestiä täydentämään:

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n lukuun ottamatta laboratorio- ja lääkäripalveluja.

Seurantatesti -20%

Hanki alku- ja seurantatesti samalla kertaa, saat seurantatestin 20 % edullisemmin. Alennus myönnetään STARTTI- tai AKTIIVI-testin normaalihinnasta, tarjous on henkilökohtainen. Seurantatesti on tehtävä 12 kk kuluessa ensimmäisestä testistä.

Myös ryhmätestimahdollisuus!

Kokoa oma testiporukka ja säästä! Kun suunnittelette kuntotestiin tuloa – pienemmällä tai suuremmalla ryhmällä – pyytäkää tarjous. Huomioimme ryhmän koon hinnoittelussa. Ryhmätestaus soveltuu hyvin esim. yrityksille, yhteisöille tai treeniporukoille. Kysy lisää, puh. 010 3365 100.

Ohjeita kuntotestiin tulevalle

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!