Arkiliikunnan lisääjä

Laturi Energiatesti™

Kohderyhmä: Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Voidaan toteuttaa yksilölle tai isommallekin ryhmälle, esim. työyhteisölle.

Energiatestin™ kehittäjän Laturin mukaan Energiatesti™ antaa tietoa tämänhetkisestä terveydentilasta ja kehon suorituskyvystä. Energiatesti™ on helppo tapa saada käsitys yksilön kestävyys- ja lihaskunnosta sekä levon ja palautumisen asteesta. Energiatesti™ kertoo kuntoluokitusten lisäksi laskennallisen Energiaindeksin, eli ajan, jonka ihminen jaksaa energisesti tehdä töitä ja harrastaa vapaa-ajallaan.

Energiatestipakettiin sisältyy:

  • sähköinen hyvinvointikysely
  • verenpaineen mittaus
  • kestävyyskunnon arviointi leposykkeen avulla
  • lihaskuntotestit
  • tasapaino- ja liikkuvuustesti
  • testitulokset kirjallisesti ja suullisesti

Tutustu testikokonaisuuteen >>

Valmistautuminen Energiatestiin™

Energiatesti etänä:

Energiatestin™ voi tehdä helposti myös kotona verkossa Energiapalvelun kautta! Tulokset ovat valmiit heti testin jälkeen, jonka jälkeen asiantuntijamme keskustelee tuloksistasi puhelimitse (n. 15-30 min). Kysy lisää: puh. 010 3365 100 tai yhteydenottolomakkeella.

Ryhmille:

Laturi Energiatesti™ on kätevä tapa mitata isommankin ryhmän energiaindeksiä ja miettiä keinoja sen parantamiseen. Testikokonaisuus on mahdollista toteuttaa myös esim. yrityksen omissa tiloissa. Energiatestiin™ voi helposti yhdistää esim. InBody -kehonkoostumuksen mittauksen tai motivoivan asiantuntijaluennon. Ota yhteyttä ja kysy lisää: puh. 010 3365 100 tai yhteydenottolomakkeella. Lue lisää työhyvinvointipalveluistamme.

Hinta:

  • yksilötestinä toimipisteessämme 85
  • omatoimisesti kotona + etäpalaute 60
  • ryhmätestinä alk. 60 €/hlö (yli 5 henkilöä)

Kaikki hinnat sis. voimassa olevan alv:n.

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!