Aktiiviliikkuja, Arkiliikunnan lisääjä

Lihaskuntotestit

Kohderyhmä: Kaikille, jotka ovat kiinnostuneet lihaksistonsa suorituskyvystä.

Lihaskuntotesteillä kartoitetaan vatsa- ja selkälihasten sekä ylä- ja alaraajojen lihaskestävyyttä helpoilla toistotesteillä. Testit toteutetaan jokaisen oman kuntotason mukaan ja testitulokset annetaan kirjallisesti ja suullisesti, kannustaen. Tuloksia verrataan saman ikäisiin ja samaa sukupuolta oleviin henkilöihin asteikolla 1-5. Lisäksi jokainen testattava saa neuvoja mm. lihaskuntotasolleen suositeltavista liikuntamuodoista.

Lihaskuntotestejä voit täydentää esim. kestävyyskunnon testauksella ja/tai kehonkoostumuksen mittauksella.

Hinta 35 €/hlö (sis. voimassa olevan alv:n)
Kysy myös ryhmäalennusta!

Peruutusehdot

Jos et pääse tulemaan varaamallesi ajalle, peruutathan sen puhelimitse (010 3365 100) tai sähköpostitse yhteydenottolomakkeen välityksellä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ajoista.

Palautelomake

Oletko lähiaikoina käyttänyt palvelujamme? Jätäthän meille palautetta! Palautteet ovat tärkeässä roolissa, kun kehitämme PNK:n palveluja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti.

Toteutuneita parannusehdotuksia ehdottaneiden kesken arvomme vuosittain PNK:n tuotepalkintoja. Vaikuta – ja voit voittaa!