Työhyvinvointi

Toteutamme työhyvinvointipalvelumme tiedolla, taidolla ja tunteella!

Työhyvinvointipalveluistamme sanottua:

”Kurssin liikunnalliset osuudet erinomaisella ammattitaidolla vedettyjä”.
”Luennot olivat helposti omaksuttavia, joista sai hyviä työkaluja arkeen. Helppoja toteuttaa, suuri hyöty.”
”Kaikista osa-alueista kiitokset, olin hyvin tyytyväinen monipuolisesta ohjelmasta ja ohjaamisesta”.
”Mukava henkilökunta, joka osasi ottaa kaikki kuntoutujat huomioon yksilöinä ja kannustaa kaikkia tarpeen tullen.”
”Suosittelisin kokonaisuutta kenelle tahansa ikään tai lähtökohtiin katsomatta.”

Esimerkkejä työhyvinvointipalveluistamme

Kaikki toimintamme perustuu tutkittuun tietoon. Toteutamme palvelut uudella asenteella ja innostaen sekä yksilöä ja koko työyhteisöä motivoiden.

Autamme työyhteisöänne tunnistamaan terveyden ja hyvinvointinne kannalta tärkeimmät asiat ja niiden mahdolliset parannuskohteet sekä löytämään niihin teille parhaiten sopivat ratkaisut. Suunnittelemme työhyvinvointipalvelujen kokonaisuudet niin, että ne tukevat sekä yksilön että työyhteisön hyvinvointia – suunnitelmallisesti ja pitkällä aikavälillä.

Tarvittaessa arvioimme aluksi työyhteisönne nykytilaa esim. sähköisin kyselyin ja tunnistamme kohderyhmän – tai useampia. Näin voimme tarkentaa ja priorisoida edistettäviä hyvinvoinnin osatekijöitä sekä valita niihin sopivat toimenpiteet. Voit jättää toteutettavien palvelujen käytännön suunnittelun ja järjestelyt kokonaan meille!

Toimenpiteiden jälkeen keräämme asiakaspalautteita, jotta edistymistä voidaan seurata ja mitata. Palautteiden pohjalta voimme suunnitella jatkotoimenpiteitä ja mahdollisesti tunnistaa uusia kehittämisalueita.

Työhyvinvointipäivä antaa työyhteisölle mahdollisuuden hengähtää ja tarjoaa ideoita siitä, miten voi parantaa omaa ja yhteisön terveyttä ja jaksamista. Yhdessä tekeminen myös kannustaa, lisää yhteishenkeä ja motivoi.

Esimerkkejä työhyvinvointipäivän toteutuksesta

Tyhy-iltapäivä on piristys perinteisen kokouksen, seminaarin tai työpäivän oheen. Liikunnallinen tuokio tuo virkistystä työpäivään ja luennot motivoivat miettimään asioita, jotka edistävät omaa työkykyä ja hyvinvointia. Yhdistämällä erilaisia lyhyempiä tyhy-tilaisuuksia voimme luoda työyhteisön ja työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia parantavia kokonaisuuksia.

Tutkittua hyvinvointia & luonnon voimaa

Herrankukkaron ja PNK:n työhyvinvointipaketit yhdistävät onnistuneesti asiantuntevan työhyvinvointiosaamisen sekä ainutlaatuisen saaristolaismiljöön aktiviteetti-, kokous-, ruokailu-, ja majoituspalveluineen. Tutustu tarkemmin paketteihin!

Yhteydenotot ja varaukset:

Outi Rautalin
fysioterapeutti (YAMK), asiakasvastaava
outi.rautalin@utu.fi
p. 010 3365 101

Asiakkaan kokemuksia palveluista:

Turun hätäkeskus
Varsinais-Suomen pelastuslaitos

Toteutamme palvelukokonaisuuksia kolmella eri tasolla:

1) PERUSTEET – opi ja motivoidu

Palvelut, jotka lisäävät yksilön ja työyhteisön ymmärrystä hyvinvoinnin perusteista ja jotka tukevat työssä jaksamista. Yksittäin tai jaksottaen. Valitse tähän hetkeen parhaiten organisaatiollesi sopivat palvelut:

  • Innostavat asiantuntijaluennot – vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi
  • Kuntotestit ja mittaukset – kannustusta liikkumaan ja pitämään itsestä parempaa huolta
  • Uusien liikuntamuotojen kokeilu – yhdessä tekemistä ja motivaatiota aktiiviseen elämäntapaan

2) NOSTE – ymmärrä ja vahvista

Yhdistelmä erilaisia PERUSTEET-palveluja: asiantuntijaluentoja, ohjattuja liikuntalajeja ja kuntotestejä. Kasvata työntekijän ja -yhteisön voimavaroja, jaksamista ja työintoa. Kokoa toimiva yhdistelmä yksittäisen työhyvinvointipäivän tai –tapahtuman sisällöksi tai nousujohteinen ohjelma säännöllisin väliajoin toteutettavaksi. Voit liittää mukaan seurantaa sekä motivoivat, sähköiset terveyden ja hyvinvoinnin tiedotteet.

3) KOKONAISUUS – kehity ja hallitse

Työssä jaksamisen strateginen kehittäminen on osa yrityskulttuuria, joka motivoi sekä yksilöä että työyhteisöä. KOKONAISUUS-taso koostuu kurssimuotoisista tapaamisista sekä valmennuksista yhdistäen PERUSTEET– ja NOSTE–tasojen palveluja yrityksen tarpeiden mukaan, yhdessä johdon sekä henkilöstön kanssa kehittäen. Jaa tietoa ja osaamista johdonmukaisesti, paranna työntekijöiden hyvinvointia – ja samalla yrityksen tulosta.

Kaikissa PNK:n työssä jaksamisen palveluissa sovelletaan kehittämäämme Hyvinvoinnin Akatemian periaatteita – moniammatillisuus, kannustavuus, pysyvyys.