Työhyvinvointi

Paavo Nurmi -keskus tarjoaa työhyvinvointipalveluja tutkittuun tietoon perustuen, uudella asenteella innostaen sekä yksilöä että koko työyhteisöä motivoiden. Toteutamme työhyvinvointipalvelut tiedolla, taidolla ja tunteella!

Työhyvinvointipalvelujamme ovat mm. tyky- ja tyhy-päivät, kuntoremontit ja kuntoremonttikurssit, työhyvinvointipaketit yhteistyössä Herrankukkaron kanssa, asiantuntijaluennot, sähköiset terveysviestit sekä liikunnanohjaus.

FIRSTBEAT LIFE

Uusi palvelu, jonka avulla selvitetään stressin, unen ja palautumisen tasoja.

Autamme työyhteisöänne tunnistamaan terveyden ja hyvinvointinne kannalta tärkeimmät asiat ja niiden mahdolliset parannuskohteet sekä löytämään niihin teille parhaiten sopivat ratkaisut. Suunnittelemme työhyvinvointipalvelujen kokonaisuudet niin, että ne tukevat sekä yksilön että työyhteisön hyvinvointia – suunnitelmallisesti ja pitkällä aikavälillä.

Tarvittaessa arvioimme aluksi työyhteisönne nykytilaa esimerkiksi sähköisin kyselyin ja tunnistamme kohderyhmän – tai useampia. Näin voimme tarkentaa ja priorisoida edistettäviä hyvinvoinnin osatekijöitä sekä valita niihin sopivat toimenpiteet. Voit jättää toteutettavien palvelujen käytännön suunnittelun ja järjestelyt kokonaan meille!


Toteutamme palvelukokonaisuuksia kolmella eri tasolla:

1) PERUSTEET – opi ja motivoidu

Palvelut, jotka lisäävät yksilön ja työyhteisön ymmärrystä hyvinvoinnin perusteista ja jotka tukevat työssä jaksamista. Yksittäin tai jaksottaen. Valitse tähän hetkeen parhaiten organisaatiollesi sopivat palvelut:

  • Innostavat asiantuntijaluennot – vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi
  • Kuntotestit ja mittaukset – kannustusta liikkumaan ja pitämään itsestä parempaa huolta
  • Uusien liikuntamuotojen kokeilu – yhdessä tekemistä ja motivaatiota aktiiviseen elämäntapaan

2) NOSTE – ymmärrä ja vahvista

Yhdistelmä erilaisia PERUSTEET-palveluja: asiantuntijaluentoja, ohjattuja liikuntalajeja ja kuntotestejä. Kasvata työntekijän ja -yhteisön voimavaroja, jaksamista ja työintoa. Kokoa toimiva yhdistelmä yksittäisen työhyvinvointipäivän tai –tapahtuman sisällöksi tai nousujohteinen ohjelma säännöllisin väliajoin toteutettavaksi. Voit liittää mukaan seurantaa sekä motivoivat, sähköiset terveyden ja hyvinvoinnin tiedotteet.

3) KOKONAISUUS – kehity ja hallitse

Työssä jaksamisen strateginen kehittäminen on osa yrityskulttuuria, joka motivoi sekä yksilöä että työyhteisöä. KOKONAISUUS-taso koostuu kurssimuotoisista tapaamisista sekä valmennuksista yhdistäen PERUSTEET– ja NOSTE–tasojen palveluja yrityksen tarpeiden mukaan, yhdessä johdon sekä henkilöstön kanssa kehittäen. Jaa tietoa ja osaamista johdonmukaisesti, paranna työntekijöiden hyvinvointia – ja samalla yrityksen tulosta.

Kaikissa PNK:n työssä jaksamisen palveluissa sovelletaan kehittämäämme Hyvinvoinnin Akatemian periaatteita – moniammatillisuus, kannustavuus, pysyvyys.