Arkiliikunnan lisääjä, Yritykset ja yhteisöt

Hyvää oloa ja terveyttä -kirja

Tietoa, taitoa ja tunnetta – yksissä kansissa!

”Kirjassa yhdistyvät tieto ja tunne hienolla tavalla – ja vielä se, että lääkäri puhuu ”potilaalle” aivan kuin ihminen ihmiselle”.

Tosielämän makuinen kirjauutuus elämäntapamuutosta aloittelevalle ja terveyttä ja hyvinvointia parantavalle. Työkalu pysyvien, hyvien muutosten tekemiseksi – myös asiakkaan ja ammattilaisen välisen yhteistyön tueksi.

Sisältö

Motivoivissa tekstiosissa on runsaasti tutkittua tietoa, mutta myös inhimillistä ja käytännönläheistä puhetta. Kirja auttaa tunnistamaan omat vahvuudet ja heikkoudet sekä tekijät, jotka vaikuttavat valintojemme taustoilla.

Jokaisen teeman käytännönläheisessä työkirjaosiossa voi pohtia oman terveyden ja hyvinvoinnin tilaa ja löytää siihen eniten vaikuttavat tekijät – apukeinot pitää itsestä parempaa huolta. Tutustu kirjan sisällysluetteloon.

Miksi?

Hyvinvointi ja terveys ovat monen asian summa, mutta edelleen koetamme parantaa niitä pakonomaisin keinoin. Kirja auttaa hahmottamaan itselle tärkeimpiä ja omaa hyvinvointia eniten tukevia asioita. Kirjaan on helppo palata myöhemminkin, ja saada vahvistusta tekemisilleen – missä tahansa muutoksenteon vaiheessa. Kirjasta saa intoa ja motivaatiota itselle, työporukalle tai ryhmälle.

Kirjaa voi käyttää sellaisenaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen apuvälineenä, mutta sen voi liittää myös muiden (työ)hyvinvointipalvelujen jatkoksi tukemaan jo alkuun saatettuja hyviä valintoja, jotta niistä tulisi jokapäiväisiä, terveyttä ja hyvää oloa edistäviä tapoja.

Hinta: 15 €/kpl + mahdolliset toimituskulut

Ota yhteyttä ja tilaa omasi: puh. 010 3365 100 tai yhteydenottolomakkeella