Kuntoremonttikurssit ja hyvinvointivalmennukset

Paavo Nurmi -keskuksella on pitkä kokemus kuntoremonttikurssien järjestämisestä. Kurssi tukee työntekijän fyysistä ja henkistä jaksamista, motivoivasti. Osallistujat oppivat tunnistamaan itselleen tärkeät, terveyttä ylläpitävät tekijät ja vahvistamaan niitä.

Kuntoremonttikurssit järjestetään yhden yrityksen henkilöstölle tai yhdistämällä työntekijöitä eri yrityksistä. Kurssin kesto on 5-7 vrk (yhtenäisenä jaksona tai jaksotettuna) ja siihen voidaan liittää 2 vrk:n seurantapäivät. Kurssi järjestetään majoituksen kanssa tai ilman. Koko kuntoutuskokonaisuus toteutetaan noin vuoden aikana.

Kurssin sisältö rakennetaan työpaikan ja työterveyshuollon kanssa yhteistyössä vastaamaan työpaikan tarpeita. Kurssilla voi olla jokin erityinen painotus, kuten painonhallinta tai henkinen hyvinvointi.

Kurssin esimerkkisisältö:

  • Kuntotestit
  • Asiantuntijaluennot (lääkäri, ravitsemusasiantuntija, psykologi, fysioterapeutti)
  • Erilaiset ohjatut liikuntalajit
  • Ruokailut ja tarvittaessa majoitus

Asiakaspalautteita kursseista:

”Harvoin missään asiassa millään alalla törmää noin ammattimaiseen, asialliseen ja laadukkaaseen toimintaan. Poikkeuksellisen upeaa työtä alusta loppuun.”
”Iso kiitos, sillä kuntotesti kaikkineen oli erittäin onnistunut.”
”Monipuolinen kokonaisuus eri treenimuotoja. Vesijumppa yllättävän hyvä! Uinnin opettaja huippu!”
”Superpark oli tosi kiva kokemus. Vesijumppa oli yllättävän kivaa, kun kokemusta ei ollut.”
”Ohjelma oli monipuolinen ja luennoilla oli ”ajateltavaa” asiaa.”

Kurssista voi saada KELA:n kuntoutusrahaa.
Osallistujamäärä max. 15–20 hlö/kurssi

Kuntoremonttikurssit maatalousyrittäjille

Maatalousyrittäjille suunnattujen kuntoremonttikurssien tavoitteena on maatalousyrittäjien kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Kurssille hakeudutaan työterveyshuollon kautta. Työterveyshoitajan lähetteellä on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa ja sijaisapulomitusta. Järjestäjinä ovat Paavo Nurmi –keskus, Holiday Club Caribia, MTK-liitot ja Mela. Tarkempia tietoja maatalousyrittäjien kuntoremonttikursseista ja niille hakeutumisesta sekä esimerkkiohjelmat löytyvät oheisista pdf-tiedostoista.

Lisätiedot ja varaukset:
Puh. 010 3365 101
Sposti. outi.rautalin@utu.fi