Kuntotestit ja mittaukset

Hyvä fyysinen kunto parantaa terveyttä sekä työssä ja arjessa jaksamista ja vähentää sairauspoissaoloja.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu työntekijän henkilökohtaisen sekä koko työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Analyysi sopii erinomaisesti esimerkiksi hyvinvointiprojektina koko henkilöstölle tai osana työterveystarkastusta esimerkiksi paljon matkustaville, vuorotyötä tai fyysisesti kuormittavaa työtä tekeville. Firstbeat-mittaukset voidaan myös toteuttaa osana laajempaa työhyvinvointipalvelujen kokonaisuutta.

STARTTI-kuntotesti antaa kattavan kuvan fyysisen suorituskyvyn nykytilasta ja tulokset innostavat kohti terveellisempiä elintapoja. Uusintatestit auttavat fyysisen suorituskyvyn muutosten seurannassa. Testejä täydentämään sopii esimerkiksi InBody-kehonkoostumuksen mittaus, joka selvittää mm. kehon lihas- ja rasvamassan sekä nesteiden määrää ja niiden suhteellisen osuuden kehonpainosta.

AKTIIVI-testipaketit tukevat tavoitteellista harjoittelua ja seurantamittauksilla arvioidaan harjoittelun onnistumista. Testit ovat oivallinen tuki esimerkiksi yhdessä treenaaville työporukoille tai urheiluhaasteeseen valmistautuville.