Työhyvinvointipäivät

PUOLEN PÄIVÄN TAI KOKO PÄIVÄN OHJELMA

Järjestä henkilöstön yhteinen irtiotto arkityöstä!

Yhdistä PNK:n palveluja – luentoja, mittauksia, liikunnan ohjausta – vaikka kokouksen tai seminaarin oheen. Me rakennamme toiveidenne tyhy-hetken – tai pidemmän suunnitelmallisen kokonaisuuden. Työhyvinvointipäivä antaa mahdollisuuden kuulla ja keskustella hyvinvointiin vaikuttavista asioista sekä ideoida keinoja oman terveyden parantamisen niin työssä kuin arjessa jaksamisen tueksi.

Esimerkkejä työhyvinvointipäivän toteutuksesta

Sisältö

Yhdistele PNK:n palveluja ja rakenna juuri työyhteisöllenne sopiva kokonaisuus. Motivoiva asiantuntijaluento vie ajatukset tärkeisiin henkilökohtaisiin asioihin, joilla on vaikutusta työssä ja arjessa jaksamiseen. Ohjattu liikuntahetki tuo virkistystä päivään. Kuntotestit ja mittaukset antavat kuvan tämänhetkisestä fyysisestä suorituskyvystä ja auttavat tekemään terveyden kannalta parempia valintoja. Tarvittaessa järjestämme myös tilat ja tarjoilut. Katso esimerkkejä työhyvinvointipäivän toteutuksesta.

Tutustu myös Herrankukkaron ja PNK:n yhteisiin työhyvinvointipaketteihin, jotka yhdistävät asiantuntevan työhyvinvointiosaamisen sekä ainutlaatuisen saaristolaismiljöön aktiviteetti-, kokous-, ruokailu-, ja majoituspalveluineen.

Herrankukkaron ranta

Miksi?

Työhyvinvointipäivä antaa työyhteisölle mahdollisuuden hengähtää ja tarjoaa ideoita siitä, miten voi parantaa omaa ja yhteisön terveyttä sekä jaksamista. Yhdessä tekeminen kannustaa, lisää yhteishenkeä ja motivoi.
Tyhy-iltapäivä on piristys perinteisen kokouksen, seminaarin tai työpäivän oheen. Liikunnallinen tuokio tuo virkistystä työpäivään ja luennot motivoivat miettimään asioita, jotka edistävät omaa työkykyä ja hyvinvointia.

Lisätiedot ja varaukset:

Asiakasvastaava Outi Rautalin, puh. 010 3365 100 tai outi.rautalin(a)utu.fi