Paavo Nurmi -keskus on Turun yliopiston yhteydessä toimiva liikuntalääketieteen keskus. Asiantuntijayksikkömme tutkii, kouluttaa ja jakaa tietoa liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Toimintamme perustana on laadukas tieteellinen tutkimus. Toimintamme tärkein tavoite on terveyden edistäminen sekä elintapasairauksien ehkäisy liikunnan ja terveiden elintapojen avulla. Olemme aidosti yksilön ja yhteisöjen terveyden asialla, jo vuodesta 1957.

Yksi PNK:n tärkeimmistä tehtävistä on korkealaatuisen liikuntalääketieteellisen tutkimuksen tuottaminen ja sen käytäntöön soveltaminen. Tutustu tarkemmin tutkimukseen ja julkaisuihin.

Paavo Nurmi -keskus on voittoa tavoittelematon organisaatio. Käyttämällä palveluitamme tuet terveyttä edistävää tutkimusta ja autat meitä tarjoamaan terveyden ja hyvinvoinnin palveluja mahdollisimman monelle.

Esimerkkejä palveluistamme

Haluatko saada ajantasaista tietoa liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin sekä PNK:n palveluihin liittyen? Tilaa PNK:n uutiskirje tästä! Saat infokirjeemme noin 4-5 kertaa vuodessa.


PNK:n jäsenyhteisöt

  • Turku_vaaka_300ppi_cyan
  • V-S sydänpiiri logo
  •