PNK Klubi

Tee hyvää – itsellesi ja muille!

KENELLE?

Oletko kiinnostunut pitämään parempaa huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi?
Haluatko saada tietoa sekä etuja luotettavien terveyden ja hyvinvoinnin alan toimijoiden tuotteista ja palveluista? Haluaisitko olla rakentamassa uusia tapoja tuottaa hyvää?
Jos vastasit kyllä, PNK-klubi on suunnattu juuri sinulle!

MIKÄ?

PNK-klubi on Paavo Nurmi –keskuksen luoma ja ylläpitämä uudenlainen yhteistyön muoto, jonka tavoitteena on edistää yksilön omaa sekä muiden hyvää oloa, terveyttä ja hyvinvointia monin eri tavoin. Yhteisön muodostavat kolme tahoa: PNK:n asiakkaat, luotettavat yhteistyökumppanit terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä muut tukijat. Yhteistyön tavoitteena on toteuttaa myös sellaisia hankkeita ja asioita, jotka eivät välttämättä olisi mahdollisia yksittäisten tahojen tekemänä.

MITÄ?

Klubin jäsenenä saat tietoa vain klubilaisille suunnatuista palveluista, tapahtumista ja erikoishinnoista sähköisesti. Kuulet myös uusimmista terveyteen, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvistä uutisista. Klubilaisena sinulla on mahdollisuus kehittää PNK:n ja PNK-klubin palvelutarjontaa. Tulevaisuudessa voit ehkä vaikuttaa myös siihen, miten PNK-klubille mahdollisesti kertyviä varoja kohdennetaan. Jäsenenä olet etuoikeutettu osallistumaan PNK-klubin järjestämiin tilaisuuksiin ja voit hyödyntää PNK:n ja yhteistyöyritysten terveyttä ja hyvinvointia lisääviä tarjouksia.

Ajantasaisen tiedon tarjouksista ja klubitapahtumista löydät aina täältä klubisivulta ja Facebookista. Käy tykkäämässä!