Tieto, taito ja tunne

TIETO

Tutkittu tieto on kaiken toimintamme perustana. Teemme tieteellistä tutkimusta terveyteen, sairauteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen. PNK haluaa olla eturintamassa jakamassa uutta tietoa niin, että kuulija sen ymmärtää ja saa siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Pelkkä tiedon saanti ei aina motivoi toimimaan, vaan tarvitaan apua miten tiedon voi soveltaa käytäntöön.

TAITO

Haluamme lisätä yksilön ymmärrystä omasta itsestä ja voimaannuttaa muutoksen tekoon. Tuemme jokaista henkilökohtaisesti – silloinkin, kun olet osa suurempaa tai pienempää ryhmää. Haluamme auttaa jokaista löytämään itselle parhaiten sopivat toimintatavat. Näin voidaan saada aikaan pysyvä muutos – ja ehkä ryhdyt miettimään muitakin hyvinvoinnin osa-alueita, melkein huomaamattomasti.

TUNNE

Elämä ei ole pelkkää liikuntaa eikä elämäntapojen tiukkaa tarkkailua. Pysyvien muutosten ja onnistumisen elämysten aikaansaamiseksi tarvitaan positiivisia kokemuksia ja tunteita, jotka liiallinen kurinalaisuus saattaa tukahduttaa. Me teemme työmme sydämellä ja haluamme innostaa Sinut löytämään positiivisen tunteen ja halun voida paremmin – joka päivä. Tervetuloa joukkoon!

TIETOA, TAITOA ja TUNNETTA YLE TURUN TAAJUUDELLA

PNK:n 60 v. juhlavuoden kunniaksi YLE:n Radio Suomi Turku julkaisi syksyllä 2017 radio-ohjelmasarjan, jossa lääkärimme Harri Helajärvi antoi eväitä hyvinvointiin ja terveyteen. Kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Yle Areenassa:
1. jakso: Nautinnollinen liikunta
2. jakso: Terveellinen ravinto
3. jakso: Henkinen hyvinvointi
4. jakso: Uni ja lepo