FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI NYT ETUHINTAAN 150€

Arjen muuttuminen. Uhka vai mahdollisuus omalle hyvinvoinnille?

Voimavarat ovat koetuksella, kun arki muuttuu ja on sopeuduttava uusiin olosuhteisiin. Epävarmuuden ja monenlaisten haasteiden keskellä on tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista välillä melko luovillakin tavoilla. Lisäksi on olennaista keskittyä asioihin, joihin voit itse vaikuttaa juuri tällä hetkellä. Positiivinen asenne vaikuttaa myönteisesti mielenterveyteen ja vähentää osaltaan psyykkistä kuormitusta.

Tiedätkö sinä miten palaudut poikkeavina aikoina? Onko työn kuormitus muuttunut? Tuntuuko nukkuminen ja unen laatu huonommalta? Firstbeat Hyvinvointianalyysi näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein.

Seuraavilla keinoilla voit vahvistaa kehon ja mielen voimavaroja, ja lisätä jaksamistasi vaikeinakin aikoina:
– Anna aikaa unelle
– Liikunta auttaa jaksamaan
– Ravitsemuksella vahvistusta vastustuskykyyn
– Pidä kiinni pienistä palautumishetkistä

Firstbeat Hyvinvointianalyysia ei suositella tehtävän sairastuneena, mutta jos olosi on terve, voit tehdä mittauksen oikein hyvin myös etätyöpäivinä ja kotona ollessa, ja saada näin tietoa, miten kehosi kuormittuu ja palautuu näissä oloissa.

Tehtyäsi 3 vrk:n mittauksen, saat vielä henkilökohtaista valmennusta, palautetta ja sparrausta asiantuntijaltamme puhelimitse. Hinta nyt vain 150 €, tarjous voimassa 31.5. asti!

Muistathan, että voit hankkia Firstbeat-mittauksen myös lahjaksi? Voimme toimittaa lahjakortin kotiisi laskun kera, paikan päälle ei tarvitse lähteä. Helppoa ja vaivatonta! Olisiko tässä lahjaidea esimerkiksi äidille tai vaimolle äitienpäiväksi?

Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

Puh. 010 3365 100 tai outi.rautalin@utu.fi