JATKOKOULUTUSTA LÄÄKÄREILLE – TULES TURKU XIX

Vuoden 2019 TULES Turku –seminaari  järjestetään Naantalin kylpylässä pe-la 8.-9.2.2019, ilmoittaudu mukaan 31.1.2019 mennessä!.

Tarjolla on käytännönläheistä ja päivitettyä tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen synnystä, potilaan tutkimisesta, diagnoosista ja hoidosta. Tänä vuonna keskeinen teema on ”jalkaterän ja säären alueen ongelmat”. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa 1) urheilijan hengitystieinfektiotutkimuksesta ja 2) väsymysoireyhtymästä.

Tilaisuus on käytännön tietopaketti kaikille lääkäreille, jotka hoitavat vastaanotolla erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia tai urheilijoita. Tilaisuus sopii myös lääkäreille, jotka ovat kiinnostuneet liikunnasta sekä urheilusta. Luennoitsijat ovat alansa huippua ja aiheet ovat erittäin ajankohtaisia sekä mielenkiintoisia. Kokouspaikka Naantalin kylpylässä on vertaansa vailla. Osallistumismaksulla saat todellista vastinetta rahallesi.

Suomen Olympiakomitean omalääkäreiden verkoston koulutustilaisuus järjestetään TULES Turku -tapahtuman yhteydessä lauantaina. Kaikki TULES Turku –seminaariin osallistuvat ovat tervetulleita osallistumaan myös Olympiakomitean koulutusosuuteen, jossa annetaan toimintaohjeita haastavien erivapaushakemusten tekemiseksi.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 31.1.2019 mennessä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Paavo Nurmi -keskus sekä Turunmaan Duodecim-seura.
Tervetuloa TULES Turku XIX –tapahtumaan!