LÖYDÄ TASAPAINO TEKEMISEN JA LEVON VÄLILLÄ – MYÖS ETÄNÄ!

PNK:n Firstbeat Hyvinvointianalyysi on yksi kokonaisvaltaisen terveydentilan, kunnon ja palautumisen palveluista. Firstbeat-mittauksen tavoitteena – PNK:ssa aina terveydenhuollon ammattilaisen antaman palautteen kera – on motivoida sinua pieniin, mutta merkityksellisiin muutoksiin kohti tasapainoisempaa arkea.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi ei ole vain yksittäinen mittaus. Palautekeskustelussa tunnistat voimavarojasi kuluttavat tekijät, löydät syyt kuormittumisen taustalla ja unta häiritsevät tekijät. Toisaalta tunnistat myös päivän aikana palauttavat hetket. Yhdessä pohtimalla koetamme löytää sinulle sopivat keinot rentoutua ja lisätä voimavarojasi. Hyvinvointianalyysissä selviää myös, onko päivissäsi riittävästi fyysistä aktiivisuutta ja mietimme mikä olisi sinulle sopiva tapa ja taso liikkua työ-ja toimintakykysi parantamiseksi.

Hyvä olo alkaa tästä!

1. Mittaus
3 vrk mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä.

2. Tulokset
Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaiselta raportilta.

3. Löydä tasapaino
Opi ja innostu saamastasi palautteesta ja jatkotoimenpidesuosituksista.

4. Seuraa hyvinvointiasi
Seuraa hyvinvointisi kehittymistä ja varmista tehtyjen toimenpiteiden toimivuus säännöllisillä seurantamittauksilla

PNK:n Firstbeat Hyvinvointianalyysin tavoitteena on motivoida sinua parempien valintojen tekemiseen. Hyödynnä myös muita PNK:n monipuolisia palveluita (esim. kuntotestit, lääkärin vastaanotto- ja laboratoriopalvelut, ravitsemusterapeutin vastaanotot).

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivimmat tavat edistää palautumista ja hyvinvointia.

Firstbeat-mittauksen hinta: 160 € (sis. voimassa olevan alv:n)

Lisätiedot ja varaukset: puh. 010 3365 100 tai outi.rautalin@utu.fi