MUISTA ÄITIÄ 9.5. SUNNUNTAINA!

Pian juhlistetaan äitejä!
 
Kulunut vuosi on saanut varmasti monet pohtimaan omaa jaksamistaan. Ehkä liikuntainnostuskin on lopahtanut – tai se on löytynyt kokonaan uudella tavalla! Oletko miettinyt, miten voisit muistaa äitiä, mummoa tai puolisoa tänä vuonna?
 
PNK:n lahjakortilla osoitat välittämisesi näin poikkeustilanteenkin keskellä – lahjakortti PNK:n palveluihin tuo varmasti iloa saajalleen! Kuntotesti voi kannustaa monipuolisen liikunnan pariin ja esimerkiksi Firstbeat Hyvinvointianalyysi antaa hyvän kuvan palautumisen tilasta.
 
Voit ostaa lahjakortin joko tiettyyn palveluumme tai avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Näin ollen lahjan saaja voi rauhassa tutustua palveluvalikoimaamme ja valita omaan tilanteeseen ja tarpeisiin sopivan palvelun.
 
Muistathan, että jokainen asiakkaamme saa testeistä ja mittauksista aina terveydenhuollon asiantuntijoilta henkilökohtaisen suullisen palautteen sekä tukea, jotta jokainen voi tunnistaa omat haasteet ja löytää omaan elämäntilanteeseen sopivat keinot parantaa hyvinvointia. Joko laitetaan lahjakortti postiin? 🙂
 
Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, eli lahjan saaja ehtii hyvin valitsemaan palvelun ja varaamaan ajan myöhempäänkin ajankohtaan. Voit tulla ostamaan lahjakortin Caribian toimipisteestämme tai toimitamme lahjakortin sähköpostiin laskun kera.
 
Voit tilata lahjakortin soittamalla numeroon 010 3365 100 tai jättämällä yhteydenottopyynnön (lomake sivun alareunassa).